Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η επιχείρηση ΖΑΧΑΡΙΟΥ Α. ΔΑΜΙΑΝΟΣ εξειδικεύεται εδώ και πολλά έτη στην πώληση μασίφ ξυλείας.


Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του ξύλου, βαθιά γνώση τόσο στο επίπεδο ποιότητας όσο και στο επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και τεράστια ποικιλία ειδών μασίφ ξυλείας, η επιχείρηση πορεύεται επιτυχημένα παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.


Όλων των ειδών η ξυλεία επιπλοποιίας αλλά και ξυλεία για ναυπηγεία, πόρτες, παράθυρα, ξυλεία για εφαρμογές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου καθώς και μεγάλη ποικιλία σε επιφάνειες (Πλακάζ γυμνά και επενδυμένα, Κόντρα Πλακέ γυμνά και επενδεδυμένα, Μ.D.F κ.α) σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχονται στους πελάτες μας αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας.


Σημαντικό κεφάλαιο στην έως σήμερα πορεία της επιχείρησης αποτελεί ακριβώς αυτή η εξειδίκευση μας στην μασίφ ξυλεία. Εφαρμογές ξύλου παντός είδους: έπιπλα, ξύλινα δάπεδα, κουζίνες, υπαίθριες ξύλινες κατασκευές, ειδικές κατασκευές, σκάλες κ.λπ., βρίσκουν την λύση τους στην επιχείρησή μας.

Με  γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνουμε βάση στην άριστη ποιότητα καθώς και στη μεγάλη ποικιλία όχι μόνο ειδών ξυλείας αλλά και διατομών (ειδικά πάχη, μεγάλα μήκη και πλάτη), προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη τους και να δώσουμε  λύση σε κάθε δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσουν.


Μέσα στην πολυετή πορεία της επιχείρησης, αποτέλεσε συνειδητή επιλογή μας η ενασχόληση με το “δύσκολο” κομμάτι του κλάδου εμπορίας ξυλείας γιατί το ξύλο δεν είναι πολυτέλεια, το ξύλο αποτελεί την ιδανική οικολογική λύση με το αρτιότερο αποτέλεσμα για όλες τις εφαρμογές της καθημερινής ζωής.

Το ξύλο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την ελληνική φύση, την ελληνική παράδοση, την ελληνική κουλτούρα.

Ελάτε να το ανακαλύψετε μαζί μας.

Η εταιρία μας εκτελεί άμεσα παραγγελίες για οποιαδήποτε ποσότητα προϊόντων.

O αναλυτικός ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας γίνεται κομμάτι – κομμάτι και όχι δέμα-δέμα.