ΚΕΝΤΡΙΚΟ: 210 5766 931, 210 5729 126 / ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: 210 2812 721 zahad@otenet.gr
Μασιφ ξυλεία στις ξυλουργικές εργασίες και στις εργασίες ανακαίνισης. Η μασιφ ξυλεία είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις ξυλουργικές εργασίες. Οι περιπτώσεις που χρειάζεται προμήθεια ξυλειας σε μια ανακαίνιση σπιτιού είναι πολλές. Και για όλες αυτές τις εργασίες η πιο αξιόπιστη επιλογή που εγγυάται τη μακροβιότητα της κατασκευής είναι η μασιφ ξυλεια.

Μασιφ ξυλεία στα πορτάκια κουζίνας

Ας δουμε τη χρήση της μασιφ ξυλείας στις ξυλουργικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού. Μία από τις σημαντικότερες κατασκευές που γίνονται κατά την ανακαίνιση σπιτιού είναι να τοποθετηθούν καινούργια πορτάκια στην κουζίνα. Αυτό γίνεται σε κάθε ανακαίνιση κουζίνας. Το ιδανικό υλικό για τα πορτακια είναι η μασιφ ξυλεία. Με αυτή την επιλογή τα πορτακια θα αντέξουν πολύ περισσότερο στο χρόνο. Θα τα απολαμβάνετε για πολύ περισσότερα χρόνια μέχρι να χρειαστεί να ξανακάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα. Γιαυτό συνιστούμε την επιλογή της μασιφ ξυλείας.
μασιφ ξυλεία

μασιφ ξυλεία

Ποιοτικά πορτάκια κουζίνας

Εκτός από την αντοχή στο χρόνο η ποιότητα στα πορτάκια της κουζίνας είναι μια δεύτερη παράμετρος για την οποία αξίζει να προτιμησετε τη μασίφ ξυλεια. Την ποιότητα στα πορτάκια θα τη νιώθετε κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε την κουζίνα σας. Είναι σαφώς ανώτερη η στιβαρή κατασκευή από μασίφ ξύλο και σαφώς κατώτερη μια κατασκευή από mdf η από νοβοπάν. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πορτάκια από μασίφ ξυλεια και μετά πάτε σε άλλου είδους πορτάκια τότε θα σας δίνουν την αίσθηση ότι είναι ψεύτικα, χάρτινα. Εδω μπορείτε να διαλέξετε σχέδια για τα πορτάκια.
πορτάκια

πορτάκια

Μασιφ ξυλεια στα κουφώματα

Στις εσωτερικές πόρτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά υλικά. Το καλύτερο όμως υλικό για τα κουφώματα στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας είναι η μασιφ ξυλεια. Η στιβαρή κατασκευή στα κουφώματα και η ζεστασιά που δίνει στο χώρο σας το γνήσιο ξύλο θα σας αποζημιώσει για το κάπως αυξημένο κόστος της επιλογής σας. Διότι σαφώς η τιμή της μασιφ ξυλειας είναι υψηλότερη σε σχέση με το νοβοπαν και τις μελαμίνες. Επίσης η πριστή ξυλεια στα κουφώματα ων του σπιτιού σας θα κοστίσει περισσότερο από ότι θα πληρώνατε αν επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου. Η πρόταση μας για τα κουφώματα στις εσωτερικές πόρτες είναι σταθερά υπέρ της πριστης ξυλείας.

Σύγκριση ανάμεσα σε ξύλο η κουφώματα αλουμινίου

Ένα πλεονέκτημα που έχουν τα ξύλινα κουφώματα σε σχέση με τα κουφώματα αλουμινίου είναι η μόνωση. Το ξύλο έχει από τη φύση του θερμομονωτικές ιδιότητες. Αυτή την ιδιότητα δεν την έχουν τα κουφώματα αλουμινίου. Εάν επιλέξετε αλουμίνιο αντί για μασιφ ξύλο τότε θα πρέπει να επιλέξετε θερμοδιακοπτομενα κουφώματα. Πρόκειται για ένα είδος κουφωμάτων αλουμινίου τα οποία περιέχουν στο εσωτερικό τους ένα μονωτικο υλικό το οποίο ονομάζεται πολυαμιδιο. Αυτό το υλικό έχει θερμομονωτικές ιδιότητες, όπως ακριβώς και το μασιφ ξύλο. Όμως τα θερμοδιακοπτομενα κουφώματα αλουμινίου είναι αρκετά πιο ακριβά σε σχέση με τα συμβατικά κουφώματα αλουμινίου.

Πριστή ξυλεια στις ντουλάπες

Ένα άλλο κομμάτι της ανακαίνισης στο οποίο αξίζει τον κόπο να εξετάσουμε την τοποθέτηση μασιφ ξυλείας είναι οι ντουλάπες. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε άνεση και ζεστασιά στην κρεβατοκάμαρα μας. Και τι καλύτερο από γνήσιο ποιοτικό ξύλο για τις πόρτες της ντουλάπας. Είτε οι ντουλάπες είναι ανοιγομενες είτε συρόμενες, η επιλογή του μασιφ ξύλου θα σας δώσει κορυφαία αίσθηση ζεστασιάς. Όσο και να προχωρήσει η τεχνολογία δύσκολα θα βγει υλικό που να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την καταπληκτική αίσθηση που δίνει η μασίφ ξυλεία.

Μασιφ ξυλεία στην ανακαίνιση δαπέδων

Ένα άλλο πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε δωματίου είναι τα δάπεδα. Στις περισσότερες ανακαινίσεις σπιτιών πρέπει να αλλαχθεί το δάπεδο. Το καλύτερο υλικό για αυτό τη δουλειά είναι το ξύλινο πάτωμα. Όσοι έχετε τη τύχη να διαθέτει το σπίτι σας ξύλινο πάτωμα σε κάποια δωμάτια καταλαβαίνετε πόσο κορυφαία είναι η συνεισφορά αυτού στη γενικότερη εικόνα του σπιτιού. Ένα ξύλινο πάτωμα δίνει αέρα αρχοντιάς στο σπίτι σας. Άλλο είναι να πατάει κανείς σε πλακάκι και άλλο σε πάτωμα από μασίφ ξύλο. Γι'αυτό κατά τη γνώμη μας το ξύλο πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή στην ανακαίνιση σπιτιού.

Ποιότητα στις ξυλουργικές εργασίες

Το α και το ω στις ξυλουργικές εργασίες είναι η ποιότητα. Οτι και να κάνουμε ένα ξυλουργική εργασία δεν είναι ποιοτική ο πελάτης θα κάνει παράπονα. το μυστικό σε κάθε επιτυχημένο μάστορα και κάθε επαγγελματία ο οποίος κινείται και κάποια χρόνια στην ελληνική αγορά ως ξυλουργός είναι να παραδίδει δουλειές οι οποίες θα λειτουργούν ως διαφήμιση για την επιχείρησή του. όταν για παράδειγμα παράδοσης μία ωραία τροφοθήκη τότε οι επισκέπτες του σπιτιού να τη βλέπουν θα την ξανά κοιτάνε και θα ρωτάνε. Ποιος έκανε αυτή την τόσο ποιοτική ξυλουργική εργασία; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση λειτουργίας ζωντανή διαφήμιση για τον ξυλουργό που έκανε τις ποιοτικές ξυλουργικές εργασίες. και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν επαγγελματία από τον κόσμο που μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την εργασία του. Το μεγαλύτερο κεφάλαιο για κάθε μάστορα είναι η ζωντανή διαφήμιση μέσα από τα έργα του.

Μασίφ ξυλεία για ποιοτικές ανακαινίσεις

Όπως συμβαίνει με όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με εξεργασία υλικών το α και το ω είναι η πρώτη ύλη. Η μασίφ ξυλεία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας για μία ξυλουργική εργασία. Είναι ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει και με τη μαγειρική. Για να πετύχει ένα φαγητό η μισή δουλειά ανάγεται στην τέχνη του μάγειρα αλλά η άλλη μισή στην επιλογή των υλικών. αν μιλήσετε με έμπειρες νοικοκυρές μαγείρισσες ή με καταξιωμένους σεφ θα σας πουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας ενός καλού φαγητού είναι οι πρώτες ύλες. Το ίδιο ακριβώς θα σας πει και ένας καταξιωμένος ξυλουργός. Ότι το μυστικό της επιτυχίας για μία ποιοτική ξυλουργική εργασία είναι η επιλογή της πριστης ξυλειας. όταν ο μάστορας επιλέξει τα κατάλληλα υλικά όπως για παράδειγμα το μασίφ ξύλο τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. λίγα είναι τα περιθώρια λάθους που θα κάνει κάποιος όταν έχει να κάνει με πραγματικά καλό γνήσιο ποιοτικό ξύλο. από την άλλη Εάν δεν επιλέξουμε μασίφ ξυλεία και επιλέξουμε να δω πάνε μελαμίνες κόντρα πλακέ ή κάτι αντίστοιχο τότε ότι και να κάνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η ξυλουργικη κατασκευή θα παρουσιάσει προβλήματα.

Προμηθεια πριστης ξυλειας

Και βέβαια η καλύτερη εγγύηση ποιοτικών πρώτων υλών για τις ξυλουργικές εργασίες είναι η καταξιωμένη προμηθευτές μασίφ ξυλείας. Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται στους καταξιωμένους προμηθευτές πριστης ξυλειας της Ελληνικής αγοράς εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε την τιμή και τη χαρά να προμηθεύουμε πολλούς κατασκευαστές επίπλων αλλά και πολλές τεχνικές εταιρείες με μασίφ ξυλεία. Πάρα πολλά σπίτια στην Ελλάδα έχουν ανακαινιστεί με μασίφ ξυλεία που αγοράστηκε από εμάς. οι μεγαλύτερες εταιρείες ανακαινίσεων μας εμπιστεύονται για την προμήθεια πρώτων υλών για τις ανακαινίσεις τους. επιλέγουν την πριστή ξυλεία διότι θέλουν να παρέχουν στον πελάτη το καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο θα παραμείνει αναλλοίωτο για πολλές δεκαετίες μετά από την ανακαίνιση του σπιτιού.

Ξυλουργικές εργασίες αθάνατες στο χρόνο

Όταν κάποιος πελάτης αναθέτει ξυλουργικές εργασίες σε κάποιον ξυλουργό όπως για παράδειγμα να φτιάξει τα πατώματα στο σπίτι του ή να τοποθετήσει κουφώματα στο σπίτι ή να φτιάξει μία τροφοθήκη για την κουζίνα να φτιάξει τα ντουλάπια για την κουζίνα τότε ένα πράγμα έχει στο μυαλό του. Το σημαντικότερο ζητούμενο από μία ξυλουργική εργασία είναι να είναι ανθεκτική και ποιοτική και αντέχει στο χρόνο. Αυτό το στόχο μόνο ένα υλικό μπορεί να μας το εξασφαλίσει. Και αναφερόμαστε βέβαια στην ποιοτική μασίφ ξυλεία. Μόνο στην περίπτωση που θα επιλέξετε να κάνετε τις ξυλουργικές ανακατασκευές με μασίφ ξυλεία θα μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτές θα είναι αθάνατες το χρόνο. εάν κάνετε μία αναζήτηση σε ιστοσελίδες εταιρειών ανακαινίσεων θα δείτε ότι μία από τις σημαντικότερες υποσχέσεις που δίνουν είναι η διάρκεια στο χρόνο. Δηλαδή υπόσχονται ότι θα παραδώσω εργασία ανακαίνισης σε σπίτι το οποίο δεν θα χρειαστεί έργα ανακαίνισης σε λιγότερο από 30 ή 40 χρόνια. Όταν αυτές οι εταιρείες επιλέξουν ξυλεία τότε η επιλογή τους δεν θα μπορούσε να είναι άλλη εκτός από την πριστή ξυλεία. Μόνο με μασίφ ξυλεία μπορούμε να επιτύχουμε ξυλουργικές κατασκευές αθάνατες στο χρόνο.

Στην έδρα του μέχρι τώρα υποκαταστήματος μας:

12ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση, Παράδρομος Εθνικής, Γέφυρα Μεταμόρφωσης. 

You have Successfully Subscribed!