ΚΕΝΤΡΙΚΟ: 210 5766 931, 210 5729 126 / ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: 210 2812 721 zahad@otenet.gr
Οι λόγοι για τους οποίους επιλέγω μασίφ ξυλεία είναι πολλοί. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη μασιφ ξυλεία και έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις που αφορούν το ξύλο. Όσο ιδιαίτερη και να είναι η ανάγκη που σας οδηγεί στην αναζήτηση πριστης ξυλείας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία μας θα σας καλύψει αυτή την απαίτηση με τον καλύτερο τρόπο. Η μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας, η μακροβιότητα της ξύλινης κατασκευής αλλά και ο αέρας αρχοντιας και ζεστασιάς που αποπνέει το ξύλο είναι λίγοι από τους λόγους που οδηγούν τον κόσμο στην επιλογή γνήσιας ποιοτικής ξυλείας.

Επιλέγω μασίφ ξυλεία για να έχω αξιοπιστία

Όταν ξεκινάμε να κάνουμε μια ξύλινο κατασκευή τότε οι επιλογές πρώτων υλών είναι πολλές. Μπορούμε να επιλέξουμε το νοβοπάν. Κάποιοι άλλοι θα έλεγαν ότι μία καλή επιλογή είναι η μελαμίνη. Πολλοί επίσης προτιμούν το mdf. Υπάρχει βέβαια και η απόλυτη επιλογή βρίσκεται του μασίφ ξύλου, η οποία συμπίπτει και με τη δική μας επιλογή. Εμείς προτείνουμε να επιλέξετε μασίφ ξυλεια για τις ξύλινες κατασκευές σας, αλλά και για οποιαδήποτε ανάγκη στο σπίτι ή στο γραφείο σας που αφορά αγορά ξυλειας. Ο σημαντικότερος λόγος για αυτή την επιλογή είναι η αξιοπιστία. Εάν κατασκευάσουμε μία κατασκευή από γνήσιο ξύλο τότε το πιθανότερο είναι ότι θα την απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα. Αυτό σημαίνει αξιόπιστη ξυλοκατασκευη. Είναι ακριβώς εκείνη η έννοια που εννοούμε όταν αναφερόμαστε στην αξιοπιστία που προσφέρει το μασιφ ξύλο. Με απλά λόγια σημαίνει ότι θα έχετε το ξύλινο κατασκεύασμα στο σπίτι η στο γραφείο σας για πολλές δεκαετίες χωρίς αυτό να υποστεί φθορές. Και το σημαντικότερο είναι ότι θα είναι πλήρως λειτουργικό. Δεν θα ξεχαρβαλωθει. Δεν θα φθαρεί. Σε καμμία περίπτωση δεν θα αρχίσει να τρίζει, να κουνιέται και να δείχνει ετοιμόρροπο. Θα παραμείνει σαν καινούργιο για πολλές δεκαετίες. Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι επιλέγουμε μασιφ ξυλεία για αξιοπιστία στις ξύλινες κατασκευές.

Αξιόπιστες ξυλουργικές εργασίες

Εάν είστε ξυλουργός και θέλετε να παραδώσετε μια ξυλουργικη εργασία από την οποία ο πελάτης σας θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μασίφ ξυλεία. Για τον επαγγελματία είναι πολύ σημαντικό να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης του. Η επιλογή πρώτων υλών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη. Στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών αυτές οι πρώτες ύλες έχουν όνομα. Σαφώς μιλάμε για τη μασιφ ξυλεια. Στην αγορά θα το βρείτε και ως πριστή ξυλεια. Είναι το συνηθισμένο όνομα που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες ξυλουργούς για να αγοράσουν γνήσια συμπαγή ξυλεία.

Επαγγελματικές ξυλουργικές εργασίες

Όπως κάθε επαγγελματίας έτσι και ο ξυλουργός κρίνεται πάντα από την ποιότητα της εργασίας του. Όταν οι ξύλινες κατασκευές που παραδίδει αφήνουν τον πελάτη ικανοποιημένο τότε αυτό αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τις συστάσεις που θα λάβει στο μέλλον. Μια κατασκευή η ένα έπιπλο κατασκευασμένο από μασίφ ξυλεία θα είναι αθάνατο. Ο πελάτης θα το απολαμβάνει για πολλές δεκαετίες. Και βέβαια αυτό μοιραια οδηγεί σε συστάσεις. Οι επισκέπτες του πελάτη θα εντυπωσιαστούν από την ποιότητα του ξύλου. Και αν θελήσουν και οι ίδιοι την ίδια ποιότητα, τότε προφανώς θα συστήσουν τον ξυλουργό που έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει πριστή ξυλεία. Είναι μεγάλη υπόθεση για έναν επαγγελματία να είναι σίγουρος για την αξιοπιστία της εργασίας που παραδίδει.

Πριστη ξυλεια για μακροβιότητα ξύλινης κατασκευής

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο συνιστούμε θερμά να επιλέξετε την πριστή ξυλεία είναι η μακροβιότητα της κατασκευής που θέλετε να φτιάξετε. Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να έχετε το ξύλινο έπιπλο για πολλές δεκαετίες είναι να επιλέξετε τη μασίφ ξυλεία για την κατασκευή αυτού. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να φτιάξετε ένα τραπέζι για την κουζίνα σας. Εάν χρησιμοποιείτε νοβοπάν η μελαμίνη, τότε μην περιμένετε να έχετε το τράπεζες για πολλά χρόνια. Αυτά τα υλικά δεν είναι ανθεκτικά.
Πριστη ξυλεια

Πριστη ξυλεια

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη μακροβιότητα ξυλουργικής εργασίας για την οποία χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτες ύλες το νοβοπάν και η μελαμίνη. Αντίθετα αν η πρώτη ύλη για την ξυλοκατασκευη μας είναι η μασιφ ξυλεία τότε ξέρουμε προκαταβολικά ότι το τραπέζι θα το εχουμε για πολλές δεκαετίες σαν καινούργιο. Τα ξύλινα έπιπλα δεν χαλάνε ποτέ. Σπίτι μπορεί να αλλάξετε, το ξύλινο έπιπλο όμως θα συνεχίσει να στολίζει και να διακοσμεί και το νέο σας σπίτι.

Δώστε αέρα αρχοντιας στο σπίτι σας

Το ξύλο βρίσκεται σε όλα τα σημεία του σπιτιού μας. όπου και να κοιτάξουμε μέσα σε ένα σπίτι είναι όλες οι θέσεις στις οποίες θα μπορούσαν να τοποθετηθεί ξύλο. Από πού να αρχίσουμε να αναφέρουμε τις θέσεις της στις οποίες τα ξύλα μπορεί να ζεστάνει το σπίτι να του δώσει αέρα αρχοντιάς και ζεστασιάς. Τι πιο ωραίο από ένα ξύλινο πάτωμα στο οποίο θα πατάτε και θα νιώθετε άνετα και χαλαρά. Η επιλογή της πριστης ξυλειας για τα κουφώματα στο εσωτερικό του σπιτιού σας είναι επίσης μία καταπληκτική επιλογή που θα δώσει έναν αέρα αρχοντιάς και ζεστασιάς στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Οι εσωτερικές πόρτες είναι ένα από τα αντικείμενα στο εσωτερικό του σπιτιού που χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά. Είναι άλλο πράγμα οι σταθερές και στιβαρές πόρτες που είναι κατασκευασμένες από μασίφ ξυλεία. Και άλλο πράγμα οι απλές λεπτές πόρτες που είναι φτιαγμένες από το νοβοπάν η κόντρα πλακέ ή πλαστικό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ξύλο Είναι το καλύτερο υλικό για ένα καλό σπίτι.

Πατώματα από μασίφ ξυλεία

Τι πιο ωραίο ή ένα σπίτι από ένα ξύλινο πάτωμα. όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο το οποίο κάτω έχει ξύλινο πάτωμα θα καταλάβετε ότι μπαίνετε σε ένα πολύ πιο οικείο χώρο. Όσο και να βελτιωθεί η τεχνολογία των πλακιδίων το ξύλινο πάτωμα θα παραμείνει η κορυφαία και αθάνατη λύση για ένα πραγματικά ζεστό δωμάτιο. η επιλογή μασίφ ξυλείας για τα πατώματα του σπιτιού είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για το σπίτι σας. Μπορεί η τεχνολογία ενώ έχει προχωρήσει και να έχουν φτιαχτεί γρανιτοπλακάκια η πλάκα για τα οποία μοιάζουν πολύ με ξύλο αλλά το πραγματικό ξύλο είναι αναντικατάστατο. η αγορά είναι εύκολο να βρείτε πλακίδια τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και κολλημένα το ένα με το άλλο δίνουν την αίσθηση του πραγματικού πατώματος. Στην κεντρική μας ιστοσελίδα θα μάθετε τα πάντα γα τη μασίφ ξυλεία.
μασίφ ξυλεία

μασίφ ξυλεία

Σύγκριση ξύλινου πατώματος με δάπεδο από πλακίδια

Ας απαντήσουμε τώρα σε ένα κρίσιμο ερώτημα. να κάνουμε σύγκριση μεταξύ ξύλινου πατώματος από τη μία και δαπέδου από πλακίδια από την άλλη. Πρόκειται για δύο προτάσεις οι οποίες συνιστώνται από πολλές εταιρίες ανακαινίσεων. Στην αγορά είναι εύκολο να βρείτε πλακίδια. Κάποια από αυτά είναι αρκετά μεγάλα και κολλημένα το ένα με το άλλο δίνουν την αίσθηση του πραγματικού πατώματος. Πολλές εταιρίες ανακαινίσεων θα σας το προτείνονουν ως πάρα πολύ καλή λύση για το πάτωμα στο υπνοδωμάτιό σας.
ξύλινο πάτωμα

ξύλινο πάτωμα

Είναι μία λύση πιο οικονομική σε σχέση με το μασίφ ξύλο. Επίσης έχει και κάποια πλεονεκτήματα στη συντήρηση. όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι πραγματικό πάτωμα. η επιλογή της μασίφ ξυλείας ως πρώτη ύλη για τα πατώματα στο υπνοδωμάτιό σας θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη Εάν θέλετε να μείνετε σε ένα σπίτι το οποίο το αγαπήσετε και θα περάσετε εκεί το υπόλοιπο της ζωής σας.

Στην έδρα του μέχρι τώρα υποκαταστήματος μας:

12ο χλμ Αθηνών - Λαμίας, Μεταμόρφωση, Παράδρομος Εθνικής, Γέφυρα Μεταμόρφωσης. 

You have Successfully Subscribed!